Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Comuna Largu

- Judetul Buzau -

comuna largu

 

 

 

fiipregatitDSU

Rezultatul probei scrise pentru ocuparea postului contractual de executie vacant de „guard" la Primăria comunei Largu

DOCUMENTUL AICI

Având în vedere prevederile art. 28 alin. (3) lit. a) şi art. 30 alin. 3 din Hotărârea Guvernului nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului - cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare, comisia de concurs comunică următorul rezultat al probei scrise:

rezultat proba scrisa concurs guard

• Promovarea probei scrise se face ca urmare a obţinerii punctajului de minim 50 puncte.
• Candidatul declarat admis va susţine interviul în data de 12.07.2022, la ora 10·00· la sediul Primăriei comunei Largu.
• Candidatii nemulţumiţi de rezultatul obţinut pot formula contestaţii în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului, conform art. 31 din H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului - cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare, care se depun la secretarul comisiei de solutonare a contestaţiilor, Mihai Aurelia la Primăria comunei Largu.
• Afişat astăzi 07.07.2022, ora 14, la sediul Primăriei comunei Largu.

 

 

 

logo largu   

PROGRAM DE FUNCTIONARE PRIMĂRIA LARGU

LUNI  -  JOI       08:00 – 12:00

                        12:00 – 12.30 - PAUZA DE MASA

                        12.30 – 16.30

VINERI              08:00 – 14:30