Comuna Largu

- Judetul Buzau -

comuna largu

Doresc sa va urez un calduros bun venit pe site-ul comunei Largu, judetul Buzau unde veti gasi informatii utile   despre activitatea administratiei locale si lucruri interesante despre comuna, in general.

  Sunt convins ca site-ul nostru va ofera o imagine cuprinzatoare despre diversitatea activitatilor care au loc in acest spatiu minunat numit Largu. Un loc care se doreste tot mai prosper si mai modern, care este intr-o continua dezvoltare, dezvoltare pe care noi o sprijinim.

  Vizitand aceasta pagina web, va asteptam sa ne cunoasteti, sa ne intelegeti, sa ne fiti alaturi la sarbatorile de suflet, sa ne amintim impreuna trecutul si sa planuim viitorul sub semnul implinirilor si realizarilor prezente.

  Pornind de la ideea ca intr-o societate deschisa si democratica, administratia exista pentru a servi cetatenii si profitand de nivelul actual al dezvoltarii tehnologiei am creeat acest site pentru a oferi, pe de o parte transparenta totala si facilitatea accesului catre autoritatile locale pentru cetatenii comunei iar pe de alta partede a ne face cunoscuti si de a atrage atentia oamenilor de pretutindeni asupra acestui loc deosebit - Largu